Hoofdsponsor

Programma

Facebook
facebook

Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Vrun vaan de Heeg
Beste Vrun vaan de Heeg,

Enige seizoenen geleden hebben wij de start gemaakt met 'Vrun vaan de Heeg'. Mede door het verdwijnen van de sponsorcommissie en een bestuurlijke verandering, hebben wij de laatste jaren weinig tot niets gedaan met 'Vrun vaan de Heeg'.

Dit seizoen gaan we een herstart maken met 'Vrun vaan de Heeg'.

Het principe blijft hetzelfde, de 'Vrun vaan de Heeg' sponsoren d.m.v. een bijdrage ( € 60,00 per jaar) de vereniging. Als tegenprestatie worden de namen van de “Vrun van de Heeg' op het bord in de kantine gepresenteerd. Als club willen wij echter meer doen voor onze 'Vrun'.

Afgelopen seizoen hebben wij een bezoek gebracht aan een wedstrijd van het Nederlands elftal, de belangstelling was enorm. Dit soort uitstapjes gaan wij koppelen aan 'Vrun vaan de Heeg'.

Vrun vaan de Heeg krijgen in de toekomst korting op busreizen die worden georganiseerd door VV de Heeg, tevens hebben zij de 1e mogelijkheid tot reserveren.

Om een idee te geven welke uitstapjes er dit seizoen o.a. zullen plaatsvinden:
– bezoek wedstrijd Nederlands elftal
– bezoek Bundesliga wedstrijd
– bezoek kerstmarkt in Duitsland

Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden om bij 'Vrun vaan de Heeg' te komen, om zo te profiteren van gezellige uitstapjes met VV de Heeg.

Heeft u nog vragen omtrent 'Vrun vaan de Heeg', neem dan contact op met de penningmeester (penningmeester@vvdeheeg.nl), of doe navraag bij een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,
Bestuur VV de HeegDe 'Vrun vaan de Heeg' zijn':
-design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.