Hoofdsponsor

Programma

Facebook
facebook

Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Geschiedenis

VV De Heeg uit Maastricht

Voetbalvereniging de Heeg is opgericht op 29 augustus 1980. De club draait daarmee ruim 30 jaar mee in het amateurvoetbal. Momenteel zijn er circa 240 amateurvoetballers lid van VV de Heeg. Van dit aantal komt een groot percentage uit de eigen wijk. VV de Heeg is dan ook de grootste vereniging van de wijk en speelt op die manier een belangrijke(sociale) rol. De circa 240 leden zijn onderverdeeld in 14 teams, waarvan 4 seniorenteams, een veteranenteam en 9 jeugdteams. De overige leden van VV de Heeg zijn bestuursleden, jeugd- en elftalleiders, clubscheidsrechters, technische staf, medische staf en steunende leden. Het aantal leden is nog steeds aan het groeien.

De afgelopen jaren heeft de club flink wat tegenslagen te verwerken gekregen. Veel leden verlieten de club. Financieel op de rand van de afgrond. Maar nu klimmen we omhoog vanuit het dal. De afgelopen periode heeft VV De Heeg de exploitatie van de kantine in eigen beheer kunnen voortzetten. Tevens heeft de club op financieel gebied de laatste jaren een positieve ontwikkeling doorgemaakt en is de club op een positieve manier aan het groeien. VV De Heeg is op weg om weer een gezonde vereniging te worden en is met medewerking van leden en vrijwilligers steeds verder aan het groeien.

VV De Heeg speelt een belangrijke sociale rol in de wijk De Heeg. Met veel kinderen in de Wijk De Heeg willen wij dan ook als Voetbalvereniging een groot aantal van deze kinderen bij onze vereniging laten voetballen. Het plan is om de jeugd van VV De Heeg weer terug te brengen op het niveau dat het ooit geweest is. We willen de komende tijd toewerken naar een jeugd bestaande uit minimaal 10 jeugdelftallen.
design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.