Hoofdsponsor

Programma

Facebook
facebook

Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Algemeen

Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.
Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om ook in de toekomst te kunnen overleven. Dit geldt ook voor VV de Heeg.

Voetbalvereniging de Heeg is opgericht op 29 augustus 1980. De club draait daarmee ruim 30 jaar mee in het amateurvoetbal. Momenteel zijn er circa 240 amateurvoetballers lid van VV de Heeg. Van dit aantal komt een groot percentage uit de eigen wijk. VV de Heeg is dan ook de grootste vereniging van de wijk en speelt op die manier een belangrijke(sociale) rol. De circa 240 leden zijn onderverdeeld in 13 teams, waarvan 4 seniorenteams en 9 jeugdteams. De overige leden van VV de Heeg zijn bestuursleden, jeugd- en elftalleiders, clubscheidsrechters, technische staf, medische staf en steunende leden. Het aantal leden is nog steeds aan het groeien.

De afgelopen jaren heeft de club flink wat tegenslagen te verwerken gekregen. Veel leden verlieten de club. Financieel op de rand van de afgrond. Maar nu klimmen we omhoog vanuit het dal.
De afgelopen periode heeft VV De Heeg de exploitatie van de kantine in eigen beheer kunnen voortzetten. Tevens heeft er op financieel gebied de laatste jaren een positieve ontwikkeling plaats gevonden en is de club op een positieve manier aan het groeien.

VV De Heeg is op weg om weer een gezonde vereniging te worden en is met medewerking van leden en vrijwilligers steeds verder aan het groeien. VV De Heeg speelt een belangrijke sociale rol in de wijk De Heeg. Met veel kinderen in de Wijk De Heeg willen wij dan ook als Voetbalvereniging een groot aantal van deze kinderen bij onze vereniging laten voetballen. Het plan is om de jeugd van VV De Heeg weer terug te brengen op het niveau dat het ooit geweest is, namelijk groot qua aantallen en hoog qua niveau. We willen de komende tijd toewerken naar een jeugd bestaande uit minimaal 10 jeugdelftallen.

Afgelopen jaar heeft een enthousiaste groep van 14 vrijwilligers ook het Internationale Jeugdtoernooi van VV De Heeg na een afwezigheid van 6 jaar weer georganiseerd. Een groot succes met 120 verschillende teams uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Een geweldig weekend met heel veel positieve reacties vanuit alle hoeken. Ook in 2015 zal het Internationale Jeugdtoernooi weer worden georganiseerd. VV De Heeg weer helemaal terug op de kaart!

Het plan is duidelijk: VV De Heeg weer op de kaart zetten op een positieve manier. De club weer groot maken. Veel gezelligheid en plezier. En uiteindelijk natuurlijk sportief succes.

Om deze dromen en ambities waar te maken en te kunnen realiseren hebben we ook hulp nodig van buitenstanders. Niet alleen op sportief gebied maar ook op financieel gebied.

Daarom is onze vraag aan u of u en uw bedrijf wellicht geïnteresseerd zijn om samen met ons naar deze droom toe te werken en ons daarbij bij te staan door middel van sponsoring.
Uw bijdrage zal VV De Heeg helpen op weg om deze ambities waar te maken. In ons volledige geactualiseerde sponsorboek treft u alle sponsormogelijkheden aan.

Indien u dit op prijst stelt willen wij graag ons verzoek in een persoonlijk gesprek komen toelichten. U kunt ons bereiken op het nummer 06-13928836 of 06-11511881 voor een afspraak.

Met een sportieve groet,

Wim Verweij
Voorzitter VV De Heeg (voorzitter@vvdeheeg.nl, 06-13928836)

Dave Roumans
Seniorenzaken VV De Heeg (senioren@vvdeheeg.nl, 06-41670047)

Kevin Verweij
Jeugdcoördinator VV De Heeg (jeugdcoordinator@vvdeheeg.nl, 06-11511881)design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.