Hoofdsponsor

Programma

Facebook
facebook

Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Welkom
Welkom op de website van VV de Heeg!,
(Klik op de afbeelding bij het nieuwsbericht voor het uitgebreide bericht)

Verjaardagen juni
Verjaardagen juni6 - Yarin McCrea
6 - Nigel Kerstel
9 - Indy Smeeys
10 - Dhani Callemeijn


Indelingen Jeugd 2016-2017
Na enig gepuzzel hierbij de indelingen voor het seizoen 2016-2017. De TJC zal nog enkele gesprekken voeren. Klik hier om het pff-bestand te openen.

Vragen? Neem dan contact opnemen met Kevin Verweij (jeugdcoordinator@vvdeheeg.nl)


Spaar mee voor onze clubkas bij de Dwaze Herder!!
Spaar mee voor onze clubkas bij de Dwaze Herder!!VV de Heeg is één van de 3 gelukkige verenigingen die deelnemer is aan
de actie "Sparen voor de Clubkas" van uitspanning de Dwaze Herder.
Tot en met 15 september kunnen leden,sympathisanten en aanhang sparen
voor onze clubkas.

De Dwaze Herder sponsort voor iedere genuttigde consumptie maar liefst € 0,50 die rechtstreeks naar onze clubkas vloeit.
Aan deze actie zijn enkele voorwaarden verbonden:
- Voorafgaand aan de bestelling dient te worden aangegeven dat er wordt gespaard voor de clubkas van VV de Heeg.
- Bij het afrekenen worden er door het personeel van de Dwaze Herder spaarmunten verstrekt, deze kunnen op de club worden ingeleverd in de spaarton op de bar.
Op dit moment hebben we zomerstop en is de kantine gesloten, spaar daarom de munten thuis en zorg dat deze uiterlijk 15 september worden ingeleverd in de kantine.

U vindt uitspanning de Dwaze Herder aan Slakweg 5, te Gronsveld.


VV De Heeg - MVV Maastricht (2 juli)
VV De Heeg - MVV Maastricht (2 juli)Beste leden,

Op zaterdag 2 juli speelt MVV Maastricht haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen VV De Heeg. Gezien de prestaties van MVV op het einde van het afgelopen seizoen en het feit dat het nog geen zomervakantie is, zal deze wedstrijd door veel toeschouwers bezocht worden.
De toegangsprijs voor deze wedstrijd is € 5,00 en jeugd jonger dan 16 jaar
€ 3,00.
Leden van VV De Heeg hebben GRATIS toegang, maar dit kan ALLEEN als je een vrijkaart hebt. Zonder vrijkaart moet ook een lid van VV De Heeg betalen. Er zullen namelijk kassiers en stewards van MVV Maastricht aanwezig zijn om de toegang te regelen en de veiligheid te garanderen.

Hoe kom je aan een vrijkaart:
Op vrijdag 24 juni a.s. is de seizoensafsluiting. Tijdens deze seizoensafsluiting kun je een vrijkaart in de kantine komen ophalen. Daarnaast is het mogelijk om bij Wim of Kevin Verweij een vrijkaart thuis te komen ophalen. Adres: Varensdaal 34 in De Heeg.

LET OP: Deze vrijkaarten staan op naam en kunnen niet worden doorgegeven.
De parkeerplaats van VV De Heeg is gereserveerd voor bestuur, spelers en sponsoren van MVV Maastricht en VV De Heeg. Alleen met een officiële parkeerkaart kan men met de auto op het terrein van VV De Heeg komen. Wij raden dan ook iedereen aan om te voet of met de fiets te komen.
Kom je toch met de auto, kom dan op tijd, dan kun je de auto parkeren op het voormalig kampje, tegenover de ingang.
Fietsen mogen ALLEEN op de aangegeven plaats gestald worden.
Er is een friteswagen aanwezig, er zal een buitenbuffet zijn met de nodige sta tafels. Fris en bier zal deze avond alleen in plastic bekers worden uitgegeven.

Wij willen hier een happening van maken en daarom zijn deze maatregelen noodzakelijk.

Wij verwachten dat het druk zal worden en als lid van VV De Heeg wil je dit natuurlijk niet missen. De kaarten kunnen tot en met donderdag 30 juni a.s. worden opgehaald.
Nogmaals heb je geen vrijkaart en je wilt toch naar de wedstrijd, dan zul je entree moeten betalen. De kassiers en stewards van MVV Maastricht zal niemand doorlaten zonder kaartje.

De entreekaarten (€ 5,00 en € 3,00) zijn alleen op de wedstrijddag verkrijgbaar aan de ingang van het complex. Ook bij de achteringang (het zogenaamde poortje) zal iemand staan voor het betalen van de entree.


Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van VV De Heeg,
Wim Verweij
Voorzitter VV de HeegSeizoenkaarten MVV bestellen met korting
Ook dit jaar is er weer een actie via VV De Heeg om korting te krijgen op je
seizoenskaart bij MVV.

Vorig jaar heeft VV De Heeg de meeste seizoenskaarten van MVV verkocht en deze actie gewonnen. Prijs: Oefenwedstrijd tegen MVV in de aanloop naar het nieuwe seizoen 2016-2017, waarbij alle inkomsten (recette en omzet kantine) voor VV De Heeg zijn.

(Lees verder)


Nieuws uit de jeugd

- Nazario Lewerissa maakt met ingang van komend seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van MVV, als club zijn wij hier ontzettend trots op en wensen we Nazario veel succes met deze mooie stap.

- De technische jeugdcommissie is druk met de nieuwe indelingen voor het komende seizoen, door nieuwe aan en afmeldingen is de verwachting dat de indelingen volgende week worden gepubliceerd, voorafgaand aan de publicatie zal de technische jeugdcommissie eerst de gesprekken afronden met trainers en overige technische staf. Voor vragen omtrent dit onderwerp kan er contact worden opgenomen met de technische jeugdcommissie die onder leiding staat van Kevin Verweij.


Veelgestelde vragen KNVB
Veelgestelde vragen KNVBKan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: knvb.nl/faq.

Mocht je vragen hebben voor de KNVB klik dan hierTelefonische bereikbaarheid VV de Heeg
Telefonische bereikbaarheid VV de HeegVV de Heeg is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
06 - 11 51 18 81: Kevin Verweij, Jeugd- en Wedstrijdcoördinatie Jeugd.
06 - 41 67 00 47: Dave Roumans, Wedstrijdcoördinatie Senioren.
design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2016 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.